Textiel Catalogus 2021

Kleding bestellen en Bedrukken

Nieuw bij ons in ons assortiment bedrukte textiel, Wil je shirts laten bedrukken voor je bedrijf, vereniging, school of evenement? Dan zit je goed bij Printstudio Parkstad Naast T-shirts bedrukken we onder andere sweaters, hoodies en jassen met je logo of tekst. Kom je er zelf niet uit met je ontwerp? Neem dan even contact met ons op via info@printstudioparkstad.nl, 
In onze Textiel Catalogus hier onder kunt een kijkje nemen welke kleding u zou willen bestellen.

Heeft u uw kleding gevonden noteer dan het bestelnummer op het bestelformulier kunt invullen om een offerte aan te vragen tevens kunt u daar ook uw afbeelding of logo uploaden.
Bent u klaar met zoeken klik dan op de knop Offerte om een offerte aan te vragen. 

Het is ook mogelijk om eigen kleding aan te leveren om te laten bedrukken ( Laat dit dan even weten in de rubriek opmerking ).

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

LAAT ZIEN WIE JE BENT

Een logo geeft je bedrijfskleding net wat meer cachet. Een logo kan aangevuld worden met de naam van de werknemer. 

WERKKLEDING ALS ZAKELIJKE KOSTEN AFTREKBAAR

Werkkleding kan 100% aftrekbaar van de belasting zijn. Onder werkkleding verstaat men dan ‘kleding die je (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van de onderneming’.
Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding, bijvoorbeeld: een uniform of overall.
Is de kleding ook geschikt om buiten jouw onderneming te dragen, wat tegenwoordig makkelijk kan met de trendy werkkleding-merken?
Dan moet de kleding zijn voorzien van een beeldmerk, zoals besproken op deze pagina, met een oppervlakte van minimaal 70 cm2
( 7cm hoog & 10cm.breed).
Het beeldmerk moet verwijzen naar de organisatie of het bedrijf.